![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 31-March 07 Member No.: 1,421 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
BUNA ATACURILE DE PANICA m.au chinuit ani de zile....stai de frica..in relatia cu un barbat ..totul de aici se trage... am desciperit cauza cu ajutorul ubui psihoterapeut in copilarie..prin psihanalizacare dureaza si acum...insa...simt ca nu mai am rabdare sa o fac...e tare dificila..te izbeste de toti peretii,,iar rezultatele vin f greu...trebuie mare rabdare. alternativb i.au si medicatie alopata..asa sa ma maentin...dar cred ca atacurile de panica sunt cele mai nenorocite momente din viata..cine nu trece prin ele nu stie ce sunt..multi spun ca sunt MOFTURI...NU FRATE...sunt groaznic de chinuitoare va pup daca a mai trecit cineva prin asa ceva..sa imi spuna |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:29 PM |
|