![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Va rog mult, cine imi da si mie o reteta de rulada diplomat? Vreau sa fac sambata!!! Saru' mana anticipat!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ca tot e vorba de prajituri deosebite, am gasit pe net o reteta de tort de ciocolata cu piscoturi...am facut-o si de Revelion si de Sf. Ioan, so...
500 g piscoturi Crema: 5 oua, 200 g ciocolata de menaj, 2 linguri cacao, 300 g unt, 300 g zahar pudra. Se bate untul cu zaharul, se adauga ciocolata de menaj topita pe baie de aburi si cacaoa, apoi se pun in compozitie galbenusurile pe rand (reteta originala zice ca se amesteca cate 5 min. dupa fiecare galbenus, eu cu robotul nu am avut cum, ca dupa 3 min. se cam incinge :(), apoi se amesteca incet albusurile batute spuma. Se tapeteaza o forma cu piscoturi inuiate in lapte indulcit (pe fund si pe margini) si apoi ...aici sunt doua variante: 1. cea originala, se toarna toate crema, apii se pun si deasupra piscoturi 2. varianta proprie, am pus un strat de crema nu prea gros, apoi piscoturi, apoi iar crema...in final trei straturi de crema si 4 (cu ultimul) de piscoturi. Se da la frigider pana a doua zi. Ar mai fi o observatie: ar trebui rasturnat din forma, al meu nu s-a desprins nicicum, poate trebuia sa pun intai folie :P. Am vazut ca nu toata lumea prefera crema cu oua crude...la mine nu a fost problema ca s-a mancat intr-o singura zi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:35 PM |
|