![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
frunzele....ah...dragele frunze....
cu auriul lor tomnatic mi au cucerit inima.m au dus departe,pe aripi de vant si m au lasat sa plutesc... frunzele si ceata de toamna.sentimente dulci care ma coplesesc. acum insa a disparut ceata deasa care ma ascundea si care ma ferea de ce nu imi placea.era scutul in spatele caruia ma ascundeam. acum ....acum e soare.soare care imi mangaie sufletul.si totusi ceva lipseste...lipseste mirosul frunzelor care se lasa purtate de o adiere racoroasa.au inverzit...sunt mici,au renascut,asa cum renaste si dragostea mea. nu,nu renaste,creste in continuare...si oriunde m as uita le zaresc.ma inconjoara,ma tin aproape de tine si imi poarta inima departe... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:02 AM |
|