![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topic de adoptii de catei.
fetelor din tm...daca stiti oameni de suflet care vor sa adopte catei, rogu-va anuntati-ma urgent!!!! iata-i pe unii dintre ei...niste ochisori de plus, aia-s :) http://photos.yahoo.com/ph/uttsor30/my_photos Pricky: 2 ani, talie mica, sterilizata, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Alma: 3 ani, talie medie, sterilizata, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Alyssa: 4 luni, talie medie, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Bea: 4 luni, talie medie, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Benny: 4 luni, talie medie, vaccinat, deparazitat intern, extern, carnet de sanatate. Bessy: 10 luni, metis cocker spaniel, talie medie, sterilizata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Emma: 1 an, talie mica, sterilizata, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Foxy: 4 luni, talie mica, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Mausi: 4 luni, talie mica, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Molly: 8 luni, talie mica, sterilizata, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. Nero: 5 luni, talie medie, vaccinat, deparazitat intern, extern, carnet de sanatate. Nora: 5 luni, talie medie, vaccinata, deparazitata intern, extern, carnet de sanatate. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
se ofera spre adoptie un teckel, mascul, simpatic foc..locatie Timisoara..va rog lasa-ti-mi mesaj aici daca doriti sa-l adoptati
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 4-April 07 Member No.: 1,437 ![]() |
se ofera spre adoptie un teckel, mascul, simpatic foc..locatie Timisoara..va rog lasa-ti-mi mesaj aici daca doriti sa-l adoptati salutare:) si eu am avut un teckel pur negru cu pete maro si astazi mia murit dupa ce la lovit o masina.avea boala sa iasa pe strada.lasami un numar de telefon sau da un bip la 0766406912 daca mai ai teckelu si te sun imediat si vin dupa el.te rog dami un bip imediat ce vezi mesajul.mersi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 10:34 PM |
|