![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ma lupt de trei ani cu o schimbare de look!!! prin alte cuvinte mi-e frica sa fac vre-o modificare!
am incercat atunci niste suvite, dar m-am dus la cel mai tare coafor din oras doar cu ideea ca vreau suvite, m-am lasat pe mana "stilistului" si dupa o durere sfasietoare pt fiecare suvita de 30 cm trasa prin casca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am trezit BLONDA (eu fiind satena relativ inchis). corect, aveam suvite, atat de multe incat practic parca ma vopsisem integral!!! Nu spun ce soc am avut!! De atunci nu mi-a mai trebuit, insa cu gandul stau mereu la "ceva". As vrea o culaore de baza, cu niste suvite de mai multe tonuri....uffff....daca ma duc explicand asa ma trezesc iar o varza murata! Daca aveti poze cu tunsori faine, cu suvite care sa evidentieze volumul (duc lipsa de volum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) orice, aveti mila..... (IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/HPIM2032.jpg) dupa cautari disperate, am ajuns la concluzia ca nu am nici o poza recenta cu coama mea! Asta e de la revelion (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) culoarea e aceeasi lungimea e alta....ceea ce ii da o forma....nedefinita!!! HELP |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, dar mai bine il aranjezi cu foehnul si peria rotunda, nu il lasa pe el sa se usuce in voia lui pe perna, cred si eu ca are o forma nedefinita daca faci asa!
nici eu nu ma mai vopsesc, nici nu prea stiu ce culoare m-ar avantaja, ma mai fac cateodata cu nuantatoul L'Oreal Casting, imi mai inchid putin nuanta parului..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo de geta voinea, pe mine ma amuza foarte tare cand apare ea cu un machiaj elaborat si impecabil si spune ca l-a facut in 5 minute, in care include bineinteles spalatul pe fata, pe dinti, crema, crema de ochi, fondul de ten, pudra, fardul de obraz, creionul, fardul, rimelul, rujul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ori este ea superwoman (supergeta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), ori e ceva in neregula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sorry pt offtopic, dar nu m-am putut abtine..prima oara am zambit si am trecut cu vederea, dar a repetat de multe ori chestia asta si chiar ma amuza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo, dar mai bine il aranjezi cu foehnul si peria rotunda, nu il lasa pe el sa se usuce in voia lui pe perna, cred si eu ca are o forma nedefinita daca faci asa! nici eu nu ma mai vopsesc, nici nu prea stiu ce culoare m-ar avantaja, ma mai fac cateodata cu nuantatoul L'Oreal Casting, imi mai inchid putin nuanta parului..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uh.....dar asta inseamna sa stau ai mult de 5 min in baie..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu am foehn si chiar daca as avea as fi prea paradigmata sa-l folosesc!!!! Cat de forma....forma are dar am impresia ca am forma si fata asta de 9 ani incoace, am si eu nevoie de o schimbare radicala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cat de geta.....n-am fost pe faza la chestia cu machiajul, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o sa fiu mai atenta |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici eu nu am rabdare sa ma coafez, iti ia 30 min sa te usuci cu feonul si peria la par lung, am avut rabdare odata, cateodata fac si eu ca geo ma spal seara ma culc cu el ud si dimineata daca am noroc sta bine, depinde de pozitia cum dorm cateodata ma trezesc cu el pleostit intr-o parte si ma enerveaza de mor
PS voua cand nu va sta parul nu va apuca nervii dimineata ?(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca mie nici nu imi vine sa ma auit in oglinda in ziua aia chiar daca ma machez si fata arata bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:33 PM |
|