![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 29-March 07 From: Braila Member No.: 1,414 ![]() |
O intrebare foarte buna. Unde se depaseste granita dintre fidelitate si inselare? Deocamdata nu stiu precis acest lucru.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
mey, nu-i asa de greu de raspuns! Una e flirtul, alta e sarutul si...... (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) -ul
De flirt cred ca toti ne ocupam la un moment dat, asta din cauza programului genetic care ne ghideaza! Ai nevoie de reasigurare! Dar cand situatia....se apropie si fizic.....e alta ciorba! eu una zic ca oricat incerci sa-ti spui ca: "eh, nu a fost decat o aventura de noapte.....nu a insemnat nimic" totul a ramas farte adanc intiparit in minte, si daca asta nu te duce totusi la un sfarsit in actuala relatie.....te va chinui destul de mult! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
mey, nu-i asa de greu de raspuns! Una e flirtul, alta e sarutul si...... (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) -ul De flirt cred ca toti ne ocupam la un moment dat, asta din cauza programului genetic care ne ghideaza! Ai nevoie de reasigurare! Dar cand situatia....se apropie si fizic.....e alta ciorba! eu una zic ca oricat incerci sa-ti spui ca: "eh, nu a fost decat o aventura de noapte.....nu a insemnat nimic" totul a ramas farte adanc intiparit in minte, si daca asta nu te duce totusi la un sfarsit in actuala relatie.....te va chinui destul de mult! geo... din ce spui tu rezulta clar ca persoana in cauza inseala. hai sa luam un caz diferit. sotia greseste ceva la serviciu (un lucru din care poate ajunge dupa gratii), iar seful o preseaza spunandu- "te culci cu mine si scapi sau mergi la inchisoare?". ea stie ca daca face asta scapa curata din toata chestia asta. deci inseamna ca inseala? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo... din ce spui tu rezulta clar ca persoana in cauza inseala. hai sa luam un caz diferit. sotia greseste ceva la serviciu (un lucru din care poate ajunge dupa gratii), iar seful o preseaza spunandu- "te culci cu mine si scapi sau mergi la inchisoare?". ea stie ca daca face asta scapa curata din toata chestia asta. deci inseamna ca inseala? deja trecem in cazuri care ar trebui incadrate in cu totul alte descrieri! Psihologic, femeia respectiva nu cred ca se gandeste ca a inselat ci se gandeste ca a fost "violata", desi a facut asta in cunostinta de cauza, nu cred ca s-a simtit bine si cred ca asupra ei acum s-au acumulat mai multe presiuni: una greseala pe care a facut-o care oricum nu a putut fi stearsa doar fiindca s-a culcat cu seful, si doi faptul ca s-a injosit atat de mult pana in a accepta ceva doar din cauza circumstantelor! Din punctul meu de vedere se numeste viol, (pt ca a obligat-o sa faca lucrul asta, desi aparent avea posibilitatea de a alege!) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
iar la faza asta poate ajunge si seful la inchisoare pt ca este santaj
nu ma pricep la legi dar cred ca intra si la categoria hartuire sexuala |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:07 AM |