![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
a trecut dragul meu vis mult timp de cand tot scormonesc prin suflet,de cand tot caut cuvinte ca sa iti pot spune ce insemni pentru mine.
am gasit cuvinte simple,cuvinte elaborate,cuvinte ale caror sensuri inca nu le cunosc.si totusi,draga mea iubire,nu am gasit nici unul care sa fie aproape de ceea ce simt. parca nimic nu poate exprima ceea ce esti pentru mine:iubit,prieten,tata,jumatatea sufletului meu,un vis,o dorinta,o flacara ce arde neincetat.esti toate astea si mult mai mult. inzecit mai mult! si atunci cum iti pot demonstra tot ceea ce simt pentru tine? cea mai mare dovada este aceea ca tie ti am daruit sufletul,inima si tot ceea ce reprezint eu...doar ele sunt aproape de ceea ce simt eu pentru tine... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:51 AM |
|