![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va spun impresii: friptura de miel cu menta a iesit foarte, foarte buna, multumesc Zibba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am lasat-o la marinat vreo 24 de ore si la cuptor vreo 6-7 (primele ore la nici 100 de grade). La sfarsit am bagat si cartofii un pic fierti in tava.
Prajitura Sarah Bernardht: eu am cumparat bezelele si sunt mai marisoare, cand am pus doua cap la cap si le-am unit cu crema asta mi-a iesit o ditamai galusca. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Asa ca am folosit numai cate o bezea. Foarte buna prajitura! Tortul pe care l-am facut prima data mi-a iesit cam uscat, data viitoare ii voi face crema cum ma duce pe mine capul si va fi mai bine. Arancini mi-au iesit bine, eu n-am gustat dar toata lumea i-a laudat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:20 PM |
|