![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu ma imbrac mai mult sport,dar am si prietene care in permanenta se imbraca elegant,la 4 ace.
Mie imi place sa ma simt confortabil.Nu suport sa imi pun pantofi cu toc cui cand merg la piata de ex. Ma imbrac elegant doar de ocazii speciale.,in rest jeansi,un top.. :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
O femeie eleganta iese in totdeauna in evidenta, mai ales daca are si ce arata. Insa daca umbli tot timpul asa, la o petrecere sau la o ocazie mai deosebita, nu o sa fie o diferenta prea mare.
Eu ma simt cel mai bine intr-o tinuta sport pentru ca merg foarte mult pe jos, si ma imbrac elegant numai atunci cind situatia o cere. Atunci ma simt intr-adevar mult mai feminina, si ma bucur sa vad ca persoane care in viata de zi cu zi ma privesc normal sau chiar cu indiferenta, se uita in astfel de ocazii la mine, de parca as fi o alta. ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:31 PM |
|