![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Era noaptea cea mai luminoasa din an.Toti erau fericiti,isi zambeau,se imbratiseau si isi urau Sarbatori Fericite!
In sufletul meu era negura.Eu eram goala.Eram singura intr o multime imensa.NImic nu ma putea face sa iti dau drumul la mana.Mana care imi da putere sa merg mai departe,mana care parca e fermecata si care,de cate ori este langa mine ma face fericita,dar care in acel moment era asa de departe. IN noaptea Sfanta de Inviere eu nu am fost bucuroasa.Ba am fost.Dar era acea falsa fericire doar pt ca cei din juru-mi sa nu se simta rau.Insa,in sufletul meu era chin.Chin pentru ca as fi vrut sa fiu cu tine.A fost o noapte lunga,in care m am simtit pustiita si singura.Atat de singura incat parca eram doar eu pe pamant.Doar eu. Numai visurile m au facut sa zambesc....visurile in care eram noi doi....visurile la cum vom fi noi doi.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:38 AM |
|