![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor voi cun stati la acest capitol.si va intreb si pe cele care aveti deja copii,cum erati inainte,cum sunteti acum,si pe cele care inca nu au copii.
eu una am un instinct matern foarte dezvoltat.m-am uitat zilele trecute prin poze mai vechi si sunt numeroase in care eu sunt cu bebei in brate sau sunt in juru-mi. pot sa spun,de asemenea,ca simt o dragoste nemasurata pentru copiii mici.ma topesc de fiecare data cand ii vad.chiar si pe strada daca vad un copil mic nu pot sa nu zambesc.as sta minute in sir sa ii privesc din aceasta cauza am si o mare temere:aceea ca nu voi putea avea copii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .ma ingrozeste acest gand dar incerc sa il tin cat pot de departe. in alta ordine de idei,acest instinct se rasfrange si asupra celor din jur.prietenul meu este cel care se bucura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de acest lucru,dar si amicii,parintii si toti cei care imi sunt dragi. la voi cum e? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mm.. cateodata imi plac, cateodata nu.
am fost ieri la un prieten care are bebelus si mai mult m-a impresionat apartamentul lui decat bebelul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici nu l-am luat in brate.. na, daca era un matz .. mai ziceam.. probabil acum am altele pe cap, dar cand va fi vremea.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
cand eram micuta mi-au placut mult de tot, insa cand am vazut cat de greu e sa ai grija de ei, cat de greu e cu nasterea( ma inspaimant cand o veni momentul ) ca sa nu mai zic ca sunt o responsablitate mare, parca din ce in ce mai tare aman momentul sa-i am, sincer nu sunt pregatita iar instinctul cred ca se dezvolta in momentul in care esti mama.
meg asa am fost si eu invitata la niste prieteni si cum si au amenajat apartamentul pt ca s-au pregatit pt venirea copilului mai mult admiram apartamentul, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu sunt mai mult innebunita dupa catei( pisicile nu mi plac) cand vad unul nu rezist sa nu l imbratisez si sa nu l pup chiar ma bate gandul sa mi iau unul |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:59 AM |
|