![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 5-April 07 Member No.: 1,440 ![]() |
Nu m-am vopsit niciodata pana acum.. decat cu samponuri nuantatoare.. Sunt satena..mediu as putea zice..poate chiar spre inchis...si inca mai am ceva urme de suvite blonde(facute acum juma de an)..nu se mai obs mare lucru. mi s-a pus pata sa ma fac un saten deschis sau ceva dar nu as vrea sa-mi mai decolorez parul si am vazut o vopsea ce mi s-a parut chiar interesanta.. Revital Preference de la L-oreal exclusiv pt brunete...cica deschide culoarea parului cu 1.5-2 nuante.. mi-e frica totusi sa risc...ar putea sa-mi dea cineva info despre acest produs?
Va multumesc anticipat dragelor..:* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ok, mersi, ma gandeam eu la ceva de genul, sau ar mai fi o idee sa fiu "proaspat" vopsita, ca sa nu fie radacinile culoarea naturala. Eu nu sunt chiar bruneta, dar mi-a prins cam prea bine vopseaua pe lungimea firului de par si e cam inchisa fata de ce as fi vrut. Pe radacini naturale mi-a prins fara probleme saten deschis, dar spre varfuri e tot mai inchis (culmea e ca in realitate nu arata chiar asa rau cum pare).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:19 AM |
|