![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
De curand am fost diagnosticata cu nisip la rinichi... Are/a avut cineva asa ceva? Cred ca multe persoane au probleme la rinichi, insa asa incep... cu nisip, apoi pietre... Eu nu am nimic special, numai ca spatele a inceput sa ma doara mai des... ???
Mi s-a spus sa nu mai mananc sarat deloc si sa beau cel putin 2 l de lichide pe zi... Aici ar fi o problema pentru ca eu de obicei nu prea beau lichide, nu simt nevoia. Am inceput sa beau apa mai multa... insa mai mult de 1 l nu pot si pace! :-X Beau apa pentru ca asa mi s-a spus, ma fortez sa beau. Stie cineva vreun remediu? As prefera sa nu fie vorba de ceaiuri, nu-mi plac deloc... insa daca numai asa pot sa scap de problema asta, atunci ce ceaiuri imi recomandati? Multumesc pentru raspunsuri! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu cand aveam 14 (acum 6 ani) ani am eliminat primele pietre de la rinichi.De atunci in permanenta am pietre si nisip.Tratament medicamentos pentru eliminarea lor nu exista,doar prin ceaiuri si multe lichide.La un moment dat luasem niste picaturi Cystenal parca asa se numeau,aveau un gust tare ciudat dar trebuia sa le iau pentru ca impiedicau formarea infectiilor din rinichi care puteau fi provocate de pietre(zgariau interiorul rinichilor).
Singura modalitate de a scapa de pietrele de la rinichi (daca ajungi in stadiul asta) este operatia.Dar asta este o masura temporara pentru ca daca metabolismul tau favorizeaza formarea pietrelor si a nisipului,in permanenta se vor forma altele si atlele. Criza de rinichi este intr-adevar foarte dureroasa.Eu la prima criza stiu ca ajunsesem la urgenta unde imi facusera un cocteil cu algocalmin si papaverina.Algocalminul sa calmeze durerea si papaverina sa dilateze caile renale,pentru ca pietrele sa fie eliminate mai usor. Deci singurul lucru pe care poti sa il faci black_widow este sa bei cat mai multe lichide (fara acid,nici chiar apa minerala nu ai voie sa bei),sa nu mananci sarat,si atunci cand ai dureri sa iei un algocalmin si o papaverina. Te-am pupat! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:17 AM |
|