![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
12.04.2007
07:45 cobor repejor din autobuz.lume multa in gara.ajung la autogara.vanzoleala.urc in microbuz.stupoare:nici un loc liber.totusi urc.urmatorul microbuz este tocmai la 9. 40 de km in picioare .ma dor. ciorapii aluneca.fusta se ridica.unii se holbeaza.altii ma ignora.Slatina :happydance: ocup un loc.soferul abia se misca!!!! sunt nerabdatoare...albota....incep sa fierb...ma napadesc amintiri...amintiri multe...trec peste. autostrada.ma uit la ceas din 2 in 2 minute.soferul ma enerveaza.oare el nu stie cat imi doresc sa ajung odata? intrarea in bucuresti!!!tensiunea creste.blv Iuliu Maniu...aglomeratie....cora lujerului,cotroceni,deja cunosc drumul.pasajul victoria aglomeratie si mai mare!!!!tensiune la cote maxime.incerc sa ma calmez.nu reusesc.ma aranjez.unii se holbeaza.altii ma ignora. simt cum ma apropii.stiu ca nu mai e mult! parcul obor...aproape ca imi dau lacrimile ...rezist...inca 5 minute!!! ajung.vad masina.cobor in viteza...unii se holbeaza.altii ma ignora. masina este...el nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) telefonul suna.este el.il vad .e peste strada.ma topesc. se duce sa ia foarfeca.ma duc la baie.iar ma aranjez. ies afara.apare si el.se uita disperat sa ma vada. apar din spatele catorva persoane. ne sarutam :wetkiss: ce dor ne a fost. urcam in masina.plecam.parca trecuse un veac.il sorb din priviri. ma rusinez.nu mai spun nimic. urmeaza cateva ore de vis.numai noi existam. unii risca sa isi rupa picioarele.n au sanse >:D e timpul sa plecam.ne adunam fortele. iarasi la autogara.tristete (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu vreau sa plec.iara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .dar trebuie . ma agat de el. nu vreau si pace. miorlai.de ce sa plec iara cand el e acolo.dar nu vreau! >:( trebuie.urc in microbuz. ne uitam unul dupa altul. mi se lipesc ochii de geam.il vad cum intoarce masina aiurea (IMG:style_emoticons/default/police.gif) l as certa.dar mi e mila.doar ma uit. plec...in partea opusa lui. ma resemnez.o lacrima vrea sa curga dar ii interzic:nu indrazni sa strici momentul asta! e pace...si totusi parca parca reuseste sa strabata obrazul. da.reuseste.o sterg repede.n a vazut nimeni,da? ei si....daca a vazut ce? ajung la gara de nord. zbrrr...tresar.e EL...ma bucur sa il aud. iar o lacrima care vrea sa strabata fata...o las sa alunece...este dureroasa si totusi dulce! autostrada.soferul se grabeste! de dimineata nu putea sa fie asa?acum ma duce departe de el. nu vreau.as miorlai.nu pot...e lume multa in jur. albota.tristete.incerc sa mananc.intra cu galci-vreau inapoi! slatina...tristete...sunt prea departe. bals...sunt resemnata. metro...aproape ca ma apuca plansul. toate amintirile sunt mai vii ca nicioadata:frumoase pentru ca sunt cu el,urate pentru ca iar suntem departe. craiova:nu vreau .as pleca inapoi.invartindu ma. nu pot. ajung acasa. a nnnn oara cand vorbim la telefon.mi e dor de el. innebunesc...nu mai am ravdare pana data viitoare :'( iarasi imi vine sa plang.ma abtin.pentru moment :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:41 AM |
|