![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E vorba despre sabotii astia.
Trendy cica, mai ales in culori pastelate. Mie nu-mi plac si nu voi incalta niciodata asa ceva. In al doilea rand ma gandesc la piciorul gol in cauciucul ala... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu ma vad in asa ceva.si intr o fusta scurta de blugi.si ei cum sunt asa de feminini si finuti in simbioza cu picioarele mele lungi si subtiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
as arata exact ca o rata incaltata...sau..dupa caz,ca motanul incaltat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kalua ai facut senzatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pokemon de stiai ca vin la moda nu i mai pierdeai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu sunt curioasa daca la vara vad tipe cu dinastia in picioare eu nici nu ma gandesc la picioare mele subtiri sa mi imi iau asa ceva as arata ca donald, ar iesi in evidenta doar laba piciorului aratand imens din cauza incaltamintei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:03 AM |
|