![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca voi repeta unele dintre idei, imi cer scuze, insa consider ca este necesar sa-mi exprim sentimentele mele despre prietenie, asa cum le-am simtit eu fata de prieteni .
In primul rind exact cum spunea cineva ca un prieten iti este prieten, nu bun nu rau ci prieten! Prietenul nu se ascunde fata de tine si-ti spune direct ce are de zis, nu pe ocolisuri! Prietenul nu poate sa-ti ascunda anumite lucruri, pentru a te menaja, iti poate face mai mult rau decit bine! Credeti-ma ii veti multumi mai tirziu chiar daca pe moment nu-ti cade bine!!! Prietenul TAU nu poate sa te "curveasca", daca este cu mai multe f ete,nu-ti este prieten! Prietenul te injura in fata, dar iti apara si spatele! Pot spune ca adevaratii prieteni ii pot numara pe degete, restul ii pot considera cunostinte, sau amici!!! Sa-mi traiti dragi prieteni, sa fi-ti sanatosi si sa ramine-ti asa cum va cunosc!!! :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:21 PM |
|