![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
dragi, drage,
nu o data mi s-a intamplat sa ma aflu intr-un oras al acestei minunate tari, sa imi fie foame si sa nu stiu unde sa merg sa mananc. ar fi dragutz sa scrieti locuri din orasele voastre unde se poate manca si de ce nu, unde se poate bea cat de cat bine in conditii civilizate si fara a face imprumut la banca pentru aceasta. |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ref. la localuri cu mancare buna in Constanta: se mananca bine si ieftin la On Plonge(servirea cam lasa de dorit, in sensul ca astepti pana cand ti se lungesc urechile), Scoica, dar cand vreau sa ma rasfatz, merg cu gashca de gurmanzi/ gurmande la Marco Polo!!! Un picutz mai scump, dar si portiile sunt astronomice! Eu sunt moarta dupa ficateii de pui cu andive, cu sos din mustar si aceto balsamico(15ron/ portie)...dar si salatele sunt mari, gustoase si satioase(14ron/ portie).
Am incercat vinerea trecuta sa testam "Scapino" in pauza de pranz, rest nou, dar am plecat oripilate de preturi!!!! Putea sa fie mancarea bestial de buna, la pretul ala mi se oprea sigur in omuletz de la prima inghitzitura. Concluzie: Marco Polo is the first in topul alegerilor mele. Vi-l recomand cu placere! Si, mai nou, am auzit ca dincolo de granitza cu bulgarii, la vreo 2-3km, se mananca bestial de bine si ieftin la un rest unde poti plati in leva/ eur/ ron. Patru persoane/ 100ron...n-am incercat, dar il am in vizor cu prima ocazie...sa gasesc pofticiosi mai intai pt o plimbare la bulgari intr-o zi de weekend. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:08 PM |
|