![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
m-am hotarat sa fac si eu scoala.
problema e ca: nu sunt din buc, fac doar facultatea aici. din cate am inteles, scoala se poate face si aici dar nimeni nu m-a lamurit unde voi da examenul. in orasul meu sau tot aici? de asemenea, niste instructori mai .. radbatori asa ca pentru mine? :P :-* |
|
|
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu va recomand sa invatati sa conduceti pe Dacie, ca daca pe asta faceti fata veti face fata pe orice alta masina, care este oricum mult mai buna decit Dacia!!! Insa diferenta este ca voi trebuie sa va ginditi ca veti invata sa concuceti masina, nu o anumita masina!!! Ce cind ati invatat sa mergeti ati invatat numai pentru asfalt sau numai pentru drum de tara?!?
Cu cit veti fi mai degajate, indiferent de tipul masinii si de instructor, cu atit este mai bine! Si inca un lucru, orice nu stiti intrebati, chiar daca instructorul se va inerva, tot ce veti invata rau sau prost se va remedia destul de greu!!! Bafta pe sosele!!! :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:56 PM |
|