![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Parca am mai zis undeva de "cuburile" de la Body Shop, culori f faine, sidefate si rezistente, le pun in top imediat sub Estee Lauder.
Si mi s-a pus pata acum pe trusa de la Deborah pe care o are Walpu, sa vedem si ce gasesc. Din gamele ieftine, Seventeen, de departe, cele trio, imi pastrez parerea. Kalua, din topul pus de tine n-am incercat nimic...adica Avon, dar daca e facut in Polonia banuiesc ca nu se pune, ca nu pare stralucit. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
farduri de ochi JADE a folosit cineva, pt ca am vazut pe un auriu si asa de frumos e, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) are un sidef in el dar nu cum sunt cele de la seventeen mult mai subtil.
ce parere aveti ca azi vreau sa mi iau si vreau sa stiu daca rezista pe ochi, se strange dupa un timp? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:11 AM |
|