![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 5-February 07 Member No.: 1,147 ![]() |
Revenind la intrebarea lui leo, a insela = a induce în eroare, a abuza de buna-credinţă a cuiva; a amăgi.
A insela, din punctul meu de vedere, (si fiind femeie, o sa vb despre "el"), reprezinta cazul in care el se gandeste (si apoi actioneaza in consecinta) sa inceapa o alta relatie, cu o alta femeie, fie numai fizica, sau si emotionala. Eu, fiind mai transanta din fire, consider ca ma inseala "el" si doar daca flirteaza cu o alta femeie. Dixit! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Revenind la intrebarea lui leo, a insela = a induce în eroare, a abuza de buna-credinţă a cuiva; a amăgi. A insela, din punctul meu de vedere, (si fiind femeie, o sa vb despre "el"), reprezinta cazul in care el se gandeste (si apoi actioneaza in consecinta) sa inceapa o alta relatie, cu o alta femeie, fie numai fizica, sau si emotionala. Eu, fiind mai transanta din fire, consider ca ma inseala "el" si doar daca flirteaza cu o alta femeie. Dixit! cam asta cred si eu... desi multe persoane au alta parere |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
hai ma zau......flirt = inselat!!! MAMA, da'scurt e lantul! Nu cred ca o relatie prea sanatoasa inseamna sa stai ochi in ochi 24 din 24, 7 din 7, doar cu jumatatea ta!!! dar in acelasi timp una e flirtul alta e ca pe langa el sa continui si cu o atingere de mana, par...etc! Cred ca o persoana care se simte implinita doar cu atentia iubitului, este o persoana care nu are nevoie de prea multe pentru a fi fericita (ceea din pacate nu inseamna un lucru bun!)
Totusi vorbim de doua situatii diferite: 1- daca esti la inceputul unei relatii adica cam pana intr-un an jumate, flirtul cu alte persoane nu cladeste ci naruie ce se construieste intre voi 2- daca relatia este stabila, va iubiti,va respectati un flirt ocazional nu face decat sa-ti creasca increderea in tine si sa ai forte noi pentru relatia in care de afli Si inca o chestie sincera (desi sunt o persoana geloasa din fire), daca o tipa de exemplu flirteaza cu iubitul meu, si eu vad, asta nu face decat sa-mi aminteasca ca il iubesc si e o "partida" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dorita....dar...e AL MEU! Deci parerea mea, flirtul, consumat cu atentie, face mai mult bine decat rau!....dar consumat cu atentie...... Revenind la intrebarea lui leo, a insela = a induce în eroare, a abuza de buna-credinţă a cuiva; a amăgi. A insela, din punctul meu de vedere, (si fiind femeie, o sa vb despre "el"), reprezinta cazul in care el se gandeste (si apoi actioneaza in consecinta) sa inceapa o alta relatie, cu o alta femeie, fie numai fizica, sau si emotionala. Eu, fiind mai transanta din fire, consider ca ma inseala "el" si doar daca flirteaza cu o alta femeie. Dixit! inca o chestie krisonuta, nu poti sa-i pretinzi iubitului tau sa se gandeasca numai la tine, (desi acum mi se pune pata daca ma gandesc mai in detalii in ceea ce m-ar privi (o sa-i trag una dupa ureche, puiului meu, cu prima ocazie in ideea asta....asha din oficiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )) nu e sanatos, si iti spun sincer nu se va intampla niciodata!!! Din nou imi mentin ideea cu relatia se lunga durata!!! Dar eu zic ca mai bine nu stim chiar tot ce le trece prin cap, si apreciem imbratisarile patimase...chiar daca poate au rasarit din alte idei.... Desi suna nashpa e realitatea! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:06 AM |
|