![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 19-April 07 Member No.: 1,511 ![]() |
Buna.
Snt noua pe ascest sit, dar am o intrebare care ma framinta si nu prea stiu cum sa ies din situatie. Sunt insarcinata cu primul copil. Asteptam o fetita si ca de obicei, ca toti parintii ne gindim la un nume frumos. Sotul mi a propus numele Eva. Eu m am indragostit de el si simt ca este anume pentru fetita mea, dar. Ca de obicei este un dar. Mama mea e contra. NU m am asteptat ca o sa reactioneze in asa mod, dar ma terorizeaza cu rugamintea da sa alegem alt nume, motivind ca acest nume este de origine evreesc si ca Eva e cea mai pacatoasa femeie si fetita mea o sa fie nefericita cu un asa nume. eu nu vreau sa cred in asa ceva si consider ca sunt prostii si vorbe auzite de la babe, dar vreau s/o conving si pe ea, ca sa ma lase in pace, Am cautat in toate sursele internetului si n am gasit nimic urit despre acest nume, dar as fi vrut sa aud un sfat a unei persoane mai apropape de religie. Merci anticipat. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mia, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu le am cu teoria religioasa, iti voi spune totusi cum o vad pe net:ca un om care se afla in primejdia de a vrea sa fie ca Dumnezeu, un om care nu vrea sa accepte limite impuse. Un om care exagereaza in toate, chiar daca se distruge. Dar tocmai asa un om are curajul de a gasi drumuri noi. Mie tare-mi place numele asta, e clar si simplu! Orice-ai spune nu prea cred ca o vei convinge pe mama ta de opusul gandurilor ei. Ce zici s-o adaugi pe Maria in acelasi nume facand o Evamaria? In cazul asta ai multumi-o sigur si pe mama ta. Sarcina si nastere usoara! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 12:59 AM |
|