![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, am fost ieri de-am batut Bucurestiul sa caut henna neutra de la sipa...ioc :(...cica nu se mai gaeste in depozit...
daca este cineva care si-a luat de curand henna neutra, va rog, spuneti-mi si mie... apoi, ar mai fi o problema:lamuriti-ma si pe mine cum sefoloseste henna: 1.cat timp stai cu ea pe cap/ 2.pateaza mainile (adica e nevoie de amnusi sau nu)? 3.daca nu imi iese bine culoarea (in cazul in care optez pentru una colorata), ma pot vopsi peste 2-3 zile ci o vopsea clasica? la plafarul de la hanul lui manuc, vanzatoarea imi daduse o heena dela ayuveda, si pe ea scria ca pui 2-3 lingurite pulbere, nu stiu cat acafea prospat macinata si apa pana la omogenizare.o lasi 4-5 ore la macerat (cica...) si apoi ti-a pui pe capatzana, o mai lasi pana se usuca si apoi te speli. voi cum ati procedat? si apoi, cica cea mai buna henna este cea din sudan...bine, bine, dar care e cea mai buna din RO, ca doar n-oi merge pana in Sudan sa-mi iau henna :(... alta vopsea in afar hennei care sa fie 100% naturala mai este pe piata noastra? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
bai, henna neutra cred ca a devenit mai rara decat floarea de colt :evil:...nu gasesc pe niciunde...
in skimb am luat henna sonia SATEN DESKIS, iar eu am parul saten inkis cu refleze de roscatul castanei (la soare se vad reflexele).inca nu am testat-o, pentru ca brusc si dintr-o data m-am trezit indragostita de nuanta parului meu :o(naturala de altfel...)...voi ce ma sfatuiti:daca o incerc voi deveni blondie sau cum, ca tare mi-e teama sa nu fie o culoare ori vecina cu morcovu' ori cu para malaiata (desi nu prea cred ca poate colora in asemea hal...) dati-mi curaj, fetelor.....ca parca nu-mi vine sa ma mai vopsesc...unde mai pui ca am luat si 2 cutii, nu de alta, da' daca nu-mi ajunge una, sa am rerezerva...si acum nu ma incumet sa fol.nici una... daca pun putintica pudra d'asta...henna pe o suvita mai groasa, e relevanta nuanta?adica daca nu-mi place nu-i bai, ori o tai, ori o ascund in claia ramasa naturala, iar daca-mi place, o pun toata :P... sfaturiiiiiiiiiiii, va rog din sufletelul meu insistent :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:10 AM |
|