![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am umplut anul asta jardinierele cu muscate atarnatoare rosii, muscate batute roz si albe (normale, care cresc in sus) si 3 petunii: una alba, una mov si una mov cu marginile albe.
Muscatele mi se par frumoase, infloresc tot sezonul, dar e si munca cu ele, trebuie culese florile uscate zilnic si nu-s putine. Voi ce flori va puneti pe balcon? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am facut tampenii: mi-am luat 5 trompeta ingerului. 5, nesatula de mine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) M-am gandit ca le pun in jardiniera si ca nu s-or face asa mari pana in toamna, cand termin cu ele. Dar mi-a zis forte ca se fac ditamai si-ntr-o vara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si acum am citit ca-s si otravitoare rau, bine ca fiica-mea nu mai e mica. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-February 07 Member No.: 1,224 ![]() |
Ieri am facut tampenii: mi-am luat 5 trompeta ingerului. 5, nesatula de mine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) M-am gandit ca le pun in jardiniera si ca nu s-or face asa mari pana in toamna, cand termin cu ele. Dar mi-a zis forte ca se fac ditamai si-ntr-o vara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si acum am citit ca-s si otravitoare rau, bine ca fiica-mea nu mai e mica. Draga kalua, trebuie sa-ti spun ca m-ai amuzat tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu cele 5 trompete. Hai sa nu-ti para rau, nu cresc chiar asa pana la toamna. Se vor face in jur de 1 m dar vei vedea ce parfum au florile in special spre seara. Au un miros divin. Si daca ai luat si mai multe culori este minunat. Sunt 2 specii de datura cea f ortavitoare este ierbacee si nu rezista peste iarna, cele pe care le ai tu, daca le tii peste iarna la racoare la o temp in jur de 5-4C udate f rar le poti avea si la anul. Sigur daca rupi frunzele este bine sa te speli pe maini si sa nu mananci din ea, dar mai toate plantele exotice sunt otravitoare. (Leandrul, Dieffenbachia, chiar si ficusul si multe altele) Asteptam sa ne spui cum evolueaza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:36 PM |
|