![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-April 07 From: bucuresti Member No.: 1,518 ![]() |
help me!!!!!!!! am doar 20 de ani si sunt cu un baiat pe care il iubesc,si de curand am ramas singura,a plecat in voiaj,iar masa nu ma vrea de nici o culoare,nu imi suporta existenta pe pamantul asta,si credetima ca am incercat orice,mai putin sa o tratez rau, iam vb extra super frumos,am fost sclav si tot degeaba,pur si simplu nu ma inghite,nu ma vrea,mia si zic dar foarte frumos,a avut grija sa fie o draguta,si de cate ori vorbeste cu el,de atatea ori el isi schimba in rau cimportamentul fata de mine... isi iubeste enorm mama, e pe primul loc in viata lui,inaintea la bani,la casatorie,la familie,la orice pur si simplu,si normal inanitea mea...ce naiba sa fac,ca mam saturat de ea,iar el e un om minunat..cand nu isi baga masa coada... help me!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 11:29 PM |
|