![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-April 07 From: bucuresti Member No.: 1,518 ![]() |
help me!!!!!!!! am doar 20 de ani si sunt cu un baiat pe care il iubesc,si de curand am ramas singura,a plecat in voiaj,iar masa nu ma vrea de nici o culoare,nu imi suporta existenta pe pamantul asta,si credetima ca am incercat orice,mai putin sa o tratez rau, iam vb extra super frumos,am fost sclav si tot degeaba,pur si simplu nu ma inghite,nu ma vrea,mia si zic dar foarte frumos,a avut grija sa fie o draguta,si de cate ori vorbeste cu el,de atatea ori el isi schimba in rau cimportamentul fata de mine... isi iubeste enorm mama, e pe primul loc in viata lui,inaintea la bani,la casatorie,la familie,la orice pur si simplu,si normal inanitea mea...ce naiba sa fac,ca mam saturat de ea,iar el e un om minunat..cand nu isi baga masa coada... help me!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor eu am vazut ca cele care se prefac cu soacrele au mult de castigat, inca o data se dovedeste ca diplomatia are castig in toate, eu ma uit la emisiunea O nora pt mama si doar cele care sunt diplomate au avut de castigat pana acum, in concluzie trebuie sa ne prefacem, sa nu auzim, sa nu vedem greu dar decat sa ni le punem in cap, pt ca daca o singura data le am jiggnit poti sa le consideri dusmance pt toata viata
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:26 AM |
|