![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 20-April 07 From: bucuresti Member No.: 1,518 ![]() |
Vreau un primul rand sa imi cer scuze pentru cuvantul "masa",abia azi am citit regulamentul si aveti dreptate,dar eram foarte nervoasa din cauza mamei lui,si m-am saturat sa o tot alint in fata lui,si sa vorbesc frumos despre ea,cand ea nu ma accepta pur si simplu...
Motivul divi2007,este posibil sa ai dreptate sa fie vorba doar de religie,dar e constienta ca daca ne casatorim vreodata,eu sunt gata oricand sa trec la musulmani,desii inca nu sunt convinsa ca este cel mai bun lucru... Si de inregistrat nu prea mai am cum,ca nu ma mai suna...doar sa caut eu un motiv sa o sun si sa o inregisrez,oricum el este constient de cum este mama lui,si nimic nu il surprinde,si nimic nu il face sa o mai lase in pace si sa mai raceasca relatia dintre ei,are 27 de ani si tot mama lui e pe primul plan,asa ceva nu am mai vazut... nu se gandeste decat la ea, vorbeste la telefon foarte mult cu ea,si are grija sa imi spuna si mie zi de zi cat isi iubeste mama. Sincer cred ca imi trebuie un plan ceva,ca sa ii mai indepartez,ca asa nu cred ca vreodata as putea sa fiu fericita cu un om care ma da mereu la o parte pentru mama lui... Vreau o idee de la cineva care a mai trecut prin asa ceva,cum a facut ca sa fie pe primul loc ea,si nu mama lui. Cred ca este destul de greu sa pot reusi asa ceva,dar tocmai de aceea incerc sa fiu deschisa la parerile si ideile voastre,poate reusesc sa fac sa fie bine,ca pur si simplu ma dispera situatia asta! va multumesc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:44 PM |
|