![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamna Mirela Vescan, make-up artist Rimmel Londra, are bunavointa si amabilitatea de a raspunde din cand in cand intrebarilor eLady. Ce anume ati vrea sa stiti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
E super sa putem apela la sfaturile unui make up artist! as avea si eu o intrebare.. ce nuante se potrivesc tipului toamna cu ochii oliv?? Ochii mei sunt caprui deschis pe langa iris si verzi inchis in rest... deocamdata folosesc combinatii de auriu (fara subtonuri reci) cu maro, verde deschis cu kaki, uneori nunate de mov, lila, sau roz si as vrea sa stiu daca sunt corecte combinatiile si ce altceva as putea sa mai folosesc...si tare as vrea sa stiu o marca de pudra care sa fie fina dar sa poata totusi absorbi sebumul si umiditatea in zona T, in mod eficient.. si sa nu dea fetei un aspect incarcat.
Multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:19 PM |
|