![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vi se pare normal ca o fata sa fie insarcinata si sa isi dea seama abia dupa 5,6 luni? :o
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Pai cum sa nu simti cand esti insarcinata? Afli ca esti insarcinata cand incepe copilul sa dea cu picioarele in uterul tau? Nu simti nici o modificare a organismului? Nu folosesti metode contraceptive,nu observi ca nu ai menstruatie,nu bagi in seama durerile de burta,durerile de sani,nu bagi in seama faptul ca burta ta inceapa sa creasca? :fluierat:
Hai o data..ai comis-o..ai nascut..dar a doua oara? a treia oara? :-X Meg,nu cred ca era menstruatie aia,cred ca era o simpla sangerare,care a durat o zi doua,si oricum daca era fata desteapta trebuia sa ii dea de gandit asta.. Am auzit si eu de fete,care in prima luna de sarcina au avut o sangerare,cu un 'debit' si o durata mult mai mici decat are o menstruatie,dar asta doar in prima,maxim a doua luna de sarcina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:50 PM |
|