![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor voi cun stati la acest capitol.si va intreb si pe cele care aveti deja copii,cum erati inainte,cum sunteti acum,si pe cele care inca nu au copii.
eu una am un instinct matern foarte dezvoltat.m-am uitat zilele trecute prin poze mai vechi si sunt numeroase in care eu sunt cu bebei in brate sau sunt in juru-mi. pot sa spun,de asemenea,ca simt o dragoste nemasurata pentru copiii mici.ma topesc de fiecare data cand ii vad.chiar si pe strada daca vad un copil mic nu pot sa nu zambesc.as sta minute in sir sa ii privesc din aceasta cauza am si o mare temere:aceea ca nu voi putea avea copii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .ma ingrozeste acest gand dar incerc sa il tin cat pot de departe. in alta ordine de idei,acest instinct se rasfrange si asupra celor din jur.prietenul meu este cel care se bucura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de acest lucru,dar si amicii,parintii si toti cei care imi sunt dragi. la voi cum e? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-April 07 From: Constanta Member No.: 1,516 ![]() |
Am fost inconjurata de copii pe cand eram in primul an de facultate, ma intreb si eu de multe ori ... "cu ce le-am atras atentia!?, ce am facut ca sa comunic mai bine cu ei decat parintii!?" ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De 7 ani tot lucrez cu cei mici, cu adoloscentii si chiar cu tinerii pana la 18-25 de ani care nu au avut sprijin parintesc, niciodata.
Nu cred ca si facultatea e motivul care m-a apropiat de copii - avand un profil pedagogic, cred ca si copii vecinilor/prietenilor/colegiilor de serviciu m-au facut sa-mi dezvolt mai devreme instinctul matern (nu's inca mamica). De la 1-2 comunicari cu cei mici observ ca mi fac fff repede prieteni si ei prind incredere in mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chiar si parintii mi-au spus de multe ori ... "ti-l fac cadou, pt ca tu mi-ai dezvatat copilul de la etc, tu l-ai facut sa fie asa cum doream noi, tu si iar tu ... " . Imi plac fff mult copiii si-mi doresc fff mult de avea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:35 PM |
|