![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
m-am hotarat sa fac si eu scoala.
problema e ca: nu sunt din buc, fac doar facultatea aici. din cate am inteles, scoala se poate face si aici dar nimeni nu m-a lamurit unde voi da examenul. in orasul meu sau tot aici? de asemenea, niste instructori mai .. radbatori asa ca pentru mine? :P :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Sfat pentru cei ce fac scoala de soferi: atentie marita la picioarele instructorului.
Asa cum se shtie masinile de scoala au dubla comanda...ei bine, si unii dintre instructori ajuta masina in defavoarea elevului. Deh, ii pasa ca e masina lui. Mai precis...la plecare apasa acceleratia (daca masina nu are injectie) sau ambreiajul, ca sa plece lin... Toate acestea sunt in defavoarea elevului care spune "moooooa dar ce bine merg, nu am nici o problema" iar la examen constata ca mai are putin si-l scoate pe Garcea prin parbriz sau mai shtiu eu... Daca vedeti asa ceva atrageti-i atentia instructorului. :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:41 AM |
|