![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,136 ![]() |
am gasit reclama asta la fundatia ANABELL, o fundatie pentru bolnavi de bulimie si anorexie, pe ads-of-the-world.
e de-a dreptul geniala… de la hotlineu de supravietuire si forma de cosciug a cutiei pana la slabanoaga de papusa... voi ce parere aveti??? p.s. chiar nu am stiut unde sa postez dar cred k are cea mai mare lagatura cu dietele...(duse la extrem..sper sa nu ajunga nici un a dintre noi asa.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) (IMG:http://www.imagehost.ro/pict/0310545445c44dde723e2.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Mass media ar trebui "stransa de gat"! Vor sa ne faca pe toate sa fim slabe bat, sa dam carute de bani (pe care uneori nu-i avem) pe farduri, haine si cate genti si pantofi, sa fim ahtiate dupa sex si femei de cariera care sunt in stare sa le rezolve pe toate! Mie mi se pare ca in directia asta bate vantul prin mass media (reviste, ziare, Tv, e.t.c) si imi suna a manipulare in masa bine condusa si cu un anume scop! Poate sunt paranoia dar este opinia mea! De ce nu se promoveaza cautarea greutatii ideale pentru fiecare, si se promoveaza atingerea unor standarde care cu siguranta nu se potrivesc pentru toate! Eu spre exemplu la 1.60 consider ca greutatea ideala e in jur de 57 sau 58 de kilograme! Sub aceasta greutate incep sa mi se vada costitele in fata si oasele de la bazin, si niciodata nu as scade sub greutatea asta, indiferent de parerea revistelor "cool"
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 09:26 AM |
|