![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 28-April 07 Member No.: 1,553 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) salut .
am si eu o problema si nu stiu cum sa ies cu bine.acum cateva luni (5)am aflat ca sotul meu discuta de yahoo cu fosta prietena si ce isi scriau numai vreau sa imi amintesc .am avut un scandal monstruos atunci si ramasese ca el sa nu mai vorbeasca cu ea..........cica.................... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) si ce sa vad acum 4 zile un mesaj pe telefonul lui de la ea .................si eu am inebunit pur si simplu , am pus mana pe telefon si am sunat-o pe........ si ce a fost la gura mea nu mai eu stiu. Auziti si voi o explicatie de la sotul meu cu care sunt casatorita de 4 ani .............NU AM PUTUT SA SCAP DE EA CE SA FAC ......asta a fost explicatia "o tampenie nenorocita" Dati-mi si mie un sfat ,cum as putea sa iert totul si sa o i-au de la capat ,pentru ca simt ca s-a darmat toata temelia casniciei mele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Veverito, in primul rind (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
In ceea ce priveste problema ta: nu e cazul sa innebunesti, ci sa il intrebi pe sleau pe dl sot daca ii lipseste ceva si daca nu, atunci care e rostul... in afara, desigur, de verificarea capacitatilor de seducator... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:16 PM |
|