![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi am facut:
Fursecuri cu migdale 200 gr migdale 2 albusuri 2 linguri fructoza 1/2 lingurita esenta de migdale 1/2 linguruta esenta de vanilie Am batut albusurile spuma, am adugat fructoza si am continuat sa le bat pana s-au intarit. Am adaugat migdalele tocate la robotel (merg si pisate), esentele si am pus compozitia cateva minute la bain marie, pana ce s-a legat bine. Apoi am luat cate o lingurita din compozitie si am asezat fursecurile in tava, neaparat pe hartie de copt. Eu am mai pus in mijloc si cate o migdala, dar merg si fara. Le-am lasat 15 min la 170 de grade sau pana am vazut ca au prins culoare. Foarte bune! (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/fur-1.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 08:15 PM |
|