![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Tot azi am facut:
Prajitura cu mac si migdale 100gr unt 2 oua 3 linguri fructoza 100 gr migdale macinate 100 gr mac ½ lingurita esenta de vanilie coaja de la o portocala un strop de whisky (reteta originala era cu lichior) Se freaca untul moale cu galbenusurile si o lingura de fructoza. Se adauga esentele, migdalele, macul si albusurile batute spuma cu 2 linguri de fructoza. Compozitia astfel obtinuta am varsat-o intr-o forma de tarta si am bagat-o la cuptor 20 de minute la 180 de grade. O felie cu cacao deasupra (am pus din belsug, cum imi place mie): (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/af.jpg) E foarte buna si fara cacao. Retetele nu imi apartin in totalitate. Le-am cules de pe net si le-am adaptat/modificat dupa bunul meu plac. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:08 PM |
|