IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum impaci angajatii?, - mai ales daca stii discutiile lor -
geoo
post Apr 29 2007, 07:31 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Problema e urmatoarea: ca un "patron" foarte preocupat de siguranta bunurilor si angajatilor mei, am instalat sisteme de supraveghere video! Insa in momentul in care mi s-a propus un sistem mai performant care include totusi si audio am facut alegerea celui care oferea mai mult!!! Totul a fost perfect, pana cand angajatii s-au inmultit si turele lor coincid!!!

Am instalat sistemul respectiv si cu optiunea audiu dupa ce mi-am promis ca fac alegerea asta doar pt a detecta eventualele probleme si pt a le rezolva cu obiectivitate!! In cazul in care s-au ivit probleme, am urmarit imaginile fara a asculta si discutiile!!

De curand insa m-am gandit ca ar fi bine sa stiu daca sunt probleme si de alt nivel! Surpriza, erau!! Spre surprinderea mea, problemele lor se incadreaza totusi la categoria "barfe" total nefondate, tinand cont ca mereu incerc sa vorbesc cu ele cat mai sincer, mereu au un cavant de spus mai ales in deciziile care le includ si mai mult avem sedinte de team building pt a asigura un mediu cat mai relaxat!!

Am incercat sa fiu obiectiva si de cele mai multe ori chiar nu am ce sa fac pt ca problemele lor sunt total deplasate, mai ales ca mi se pare aberant sa dau explicatii cu privire la adaos sau venituri!!! Ma frustreaza faptul ca spun zilnic ca-si dau demisia....pt lucruri stupide!

Stiu ca fiecare isi vede interesul si dezavantajele.....dar ce pot face sa imbunatatesc situatia, mai ales ca sunt genul de persoana care respecta dar ii si place sa fie respectata?

P.S. mentionez ca fata de mine sunt niste dragute, fara nici o problema, iar daca imi spun vre-o problema, mereu o rezolvam prin comunicare!

am nevoie de parerile voastre (pro sau contra, nu conteaza atat timp cat sunt constructive (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Apr 29 2007, 10:38 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Impune-te finut; faptul ca se fac "comentarii" despre lucruri care nu le privesc inseamna ca simt ca li se permite acest lucru.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
geoo   Cum impaci angajatii?   Apr 29 2007, 07:31 PM
Diana   Impune-te finut; faptul ca se fac "comentarii...   Apr 29 2007, 10:38 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th June 2025 - 10:27 PM