![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Geo, la tine s-a intamplat exact ce vroiam eu sa punctez mai departe! Ok, sa presupunem ca cel care inseala nu spune. Toate bune si frumoase numai ca inselatul asta e ca o buda infundata (scuzati expresia), cand incerci sa tragi apa sa se duca totul si sa ramana buda curata na ca r..ul da pe langa si te umpli tot! Eu si sotul meu suntem posesivi si gelosi in aceeasi masura, nu se admite nimik, flirt, priviri, conversatii pe messenger, tot timpul se dau explicatii....ne sufocam unul pe altul, de inselat nu poate fi vorba, am stabilit de la bun inceput si de comun acord ca nu e cazul. Intre noi e o chimie (chemestry) care ar fi serios perturbata de o aventura de o noapte, si nu ar fi nevoie de cuvinte ca celalalt sa sesizeze "abaterea" si oricum s-ar duce totul de rapa! Suntem "totul sau nimik". Asa ca nu se pune problema de a spune sau nu, se pune problema de alterarea inceata si sigura a chimiei din cuplul respectiv si la explodarea bombei mai devreme sau mai tarziu!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
nu inteleg de ce trebuie sa inseli cand poti renunta oricand la actuala persoana si sa incepi alta relatie. nu e de preferat dar ese totusi echitabil.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 05:57 PM |
|