![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Inselatul are multiple valente si nu este usor de inteles si explicat. Daca in cazul barbatilor este ceva hormonal si sportiv cateodata, in cazul femeilor este mult mai complicat. Spunea cineva aici pe forum ca o femeie nu se poate culca cu altul fara sa se implice emotional. Asa sunt ele construite. Cauzele pot fi variate: se simte neglijata, ii lipseste atentia, senzatia de a se simti dorita, etc. Insa de multe ori, se intoarce la cel de acasa.
Leo, o simpla aventura nu merita sa sacrifici "n" ani de relatie stabila. Numeste-o ipocrizie, teama, comoditate, dar asta este adevarul. Este adevarat si ca daca ai ajuns sa inseli, e clar ca e ceva putred in Danemarca. Insa fiecare doarme cum isi asterne. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:30 AM |
|