IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Greseli de evitat cand aplicati un CV pentru un job, ... ca sa nu va ardeti...
fortelady
post Jul 19 2006, 04:03 PM
Post #1

Musafir

diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
anca_f
post May 1 2007, 09:54 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

Pe mine cel mai tare la interviuri ma enerveaza intrebarile legate de viata personala! Dar si alea sunt doar niste intrebari...ca normal ca la interviu toate tipele spun ca da, nu conteaza sotul absolut deloc, copii nu fac pana la 45 de ani, sunt dispusa sa fac ore suplimentare si inca multe, iar dupa angajare fiecare face exact invers. Si mi se pare normal... De ce, daca nu ai copii, nu ai o relatie stabila sau alte obligatii, se presupune din start ca vei face ore suplimentare si nu vor fi probleme? Orele suplimentare presupun ca eu sa imi vand timpul meu liber si pot fi, sau pot sa nu fiu dispusa sa fac asta! Poate VREAU sa citesc o carte, sa ma cultiv, sa invat o limba straina, sa ma duc la un salon de infrumusetare, poate vreau sa ma dezvolt ca om si nu sa fiu un simplu muncitor! Urasc firmele si angajatorii care vor sa iti acapareze viata personala. Eu personal, cand m-am angajat la ultimul loc de munca , la interviu am mintit cand m-au intrebat daca mai fac studii. Am spus ca nu, altfel sunt sigura ca din 60 de candidati nu luam interviul! Si chiar daca mai faceam si un master intre timp, asta nu a afectat cu nimik eficienta mea la locul de munca! De ce angajatorii sunt tot timpul preocupati daca poti face ore suplimentare si nu incearca sa-si dea seama cat de organizat esti si cat de eficient poti fi in timpul celor 8 ore de lucru! Nu ma refer aici la joburile care prin natura lor nu au un program fix!
Ca sa nu mai spun, ca si "antevorbitoarele" mele, de discriminarile facute in ceea ce priveste aspectele legate de maternitate. Sau intrebari de genul unde te vezi peste 5 ani??? Intrebarea nu este unde ci cum??? "cum" tine mai mult de mine decat "unde" care tine de soarta intr-o oarecare masura!
Eu personal peste 5 ani ma vad mai instruita, mai valoroasa ca si "om al muncii", mai indrazneata, cu o personalitate mai complexa, cu cel putin inca o limba straina invatata, cu unul sau doi copii, cu o viata de familie implinita, fara rate in banca, e.t.c. Deci atata timp cat intrebarea "unde va vedeti peste 5 ani?" este stupida, si o mare parte din raspunsuri sunt la fel. Si discutia poate continua...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Greseli de evitat cand aplicati un CV pentru un job   Jul 19 2006, 04:03 PM
Diana   cv-uri de la persoane care au cursuri de modelling...   Jul 19 2006, 04:15 PM
fortelady   adaugam de la interviuri: "sunt cel mai tare...   Jul 19 2006, 04:20 PM
angeldust   Mai m-am prapadit de ras :lol: Doamne fereste......   Jul 19 2006, 06:46 PM
Szimcsi   Greşeli fatale într-un CV: · greşeli gra...   Jul 19 2006, 10:12 PM
Diana   No... cel mai tare si mai tare... cu dedicatie de ...   Jul 19 2006, 11:21 PM
dmona   Mama, ce CV-uri :lol: Fetelor, am si eu o intre...   Jul 20 2006, 09:33 AM
fortelady   :) in domeniul meu nu ma intereseaza unde o sa fie...   Jul 20 2006, 09:58 AM
dmona   Da, fortelady, ceea ce ai spus tu si pretentiile t...   Jul 20 2006, 10:00 AM
fortelady   vorbeam de meseria de programator si consider asta...   Jul 20 2006, 10:42 AM
Diana  
  Jul 20 2006, 08:17 PM
dmona  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 09:32 AM