![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce parere aveti fetelor? prima iubire, primul sarut etc va mai trezesc amintiri sau sunt de mult uitate? poti sa mai iubesti ca prima data? sau odata cu trecerea anilor si iubirea e alta mai asezata, mai rationala... stiti voi ce vreau sa zic.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Yup, magia aia nu va mai fi, insa vor fi tot felul de alte scantei din alte "scoli de magie" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Poate aparea oricand cineva care sa te faca sa te reinventezi. Eu ii pastrez primei mele iubiri (din liceu ofc), intre mine si care nu s-a consumat nici macar un sarut, o amintire foarte duioasa.. s-ar putea spune ca, desi nu a fost sex la mijloc, aia nu a fost iubire, insa ba da, a fost si inca de ambele parti. Ma gandesc la el cu drag si acum, nu ne-am potrivit si gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-aduc aminte cand chiuleam de la scoala si mergeam impreuna cu bicicletele pe coclauri, la escalada pe podul de la castel, ma invata sa cant la chitara sau se chinuia sa ma invete sa dansez vals in sala dietei [din Castelul Corvinestilor, hd.] Nici macar primul baiat cu care am facut sex si cu care am avut o relatie de 2 ani, nu a avut asa un impact *magic* asupra mea. Iar _adevarata_ scanteie este acum, dureaza de 5 ani, cand ne-am cunoscut am avut amandoi impresia ca, cineva acolo sus ne-a croit sufletele unul pe masura altuia. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:01 AM |
|