![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-March 07 Member No.: 1,337 ![]() |
Sunt o fata de 15 ani.. am o mare problema si vreu sa stiu daca gandesc corect... parintii mei sunt stricti si ma lasa afara doar pana la 10- 10 jumate... si eu nu mai am cu cine sa stau.. tpoti colegii mei ies afara... pana la ore mai tarzii.. sambata.. la club.. suc.. sa danseze.. sa bea suc sau mai stiu eu ce... si eu nu am ocazia... de aceea m-am departat de toate prietenele mele... cand vreau sa ies afara nu am cu cine si uneori ma simt foarte singura... plang in casa si ascult muzik la casti la maxim.. incercand sa uit... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) parintii mey nu sunt de acord sa ies in club.. sau oriunde... caci se fumeaza.. ca in orice loc public si .. imi interzic total.. tata e de parere ca daca vreau as ies ies ziua la cofetarie.. dar nici una din prietenele mele nu iese ziua... toti ies eara... si eu nu am ocazia sa stau cu ei.. si .. spunandu0i asta tatalui a zis ca daca vreau sa ies ies cu el.. ma simt foarte post si vreau si eu macar o data la 2 saptamani sa ies sambata cu colegele mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Parintii tai shtiu de ce aplica asemenea restrictii. Si mama ta a fost de varsta ta, si tatal tau la fel. Incearca sa vezi ca ei TE PROTEJEAZA, ca iti vor binele...ca nu vor sa patesti ceva. Stii bine in ce lume traim ( e de ajuns sa te uiti la shtiri ca sa te ia groaza). Tinere si in varsta, femei la gramada violate, sodomizate...
Zi merci ca te lasa pana la 22.30 afara. In general aceasta este ora de culcare pentru oamenii care au activitate. Poate cu timpul te vor lasa sa mergi si in club. Asteapta si nu dispera...aaaa...si inca ceva DACA O SA MAI ASCULTI MUZICA LA CASHTI LA MAXIM S-AR PUTEA SA AI O SURPRIZA. URECHEA INTERNA ESTE DESTUL DE SENSIBILA...CHIAR FOARTE... Decat sa iti faci rau singura mai bine citeste o carte, fa ceva util...povesteste-i apoi mamei tale, discutati despre aproape orice (chiar si despre baieti), fii sincera si ai sa vezi cum parintii tai se vor schimba. Pentru ca vor avea incredere in tine. Succes maxim. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:12 AM |
|