![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-March 07 Member No.: 1,337 ![]() |
Sunt o fata de 15 ani.. am o mare problema si vreu sa stiu daca gandesc corect... parintii mei sunt stricti si ma lasa afara doar pana la 10- 10 jumate... si eu nu mai am cu cine sa stau.. tpoti colegii mei ies afara... pana la ore mai tarzii.. sambata.. la club.. suc.. sa danseze.. sa bea suc sau mai stiu eu ce... si eu nu am ocazia... de aceea m-am departat de toate prietenele mele... cand vreau sa ies afara nu am cu cine si uneori ma simt foarte singura... plang in casa si ascult muzik la casti la maxim.. incercand sa uit... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) parintii mey nu sunt de acord sa ies in club.. sau oriunde... caci se fumeaza.. ca in orice loc public si .. imi interzic total.. tata e de parere ca daca vreau as ies ies ziua la cofetarie.. dar nici una din prietenele mele nu iese ziua... toti ies eara... si eu nu am ocazia sa stau cu ei.. si .. spunandu0i asta tatalui a zis ca daca vreau sa ies ies cu el.. ma simt foarte post si vreau si eu macar o data la 2 saptamani sa ies sambata cu colegele mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
draga Madalina,nu vreau sa zici ca suntem o adunatura de babe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,dar nu foarte demult am fost si noi ca tine si stim ce simti tu acum...eu am sa ma refer strict la mine...cand aveam varsta ta la fel ma simteam,ma gandeam ca abia astept sa scap de ai mei ,sa pot face ce vreau,sa ies cand vreau...acum rad cand imi aduc aminte ce tragedie faceam din faptul ca nu ma lasau si pe mine in oras asa mai dupa lasarea serii...jeleam 2 zile la rand...nu mai vroiam sa mananc...scriam in jurnal si il udam cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...cum iti spuneau si fetele,ai sa vezi ca va veni si timpul sa iesi,vei fi la facultate si nimeni nu te va mai intreba de nimic...vei avea la inceput o perioada de nebunie,cand ai sa pierzi nopti pana la epuizare,cand ti se va parea ca esti stapana lumii...dar va trece si asta si iesitul in cluburi nu ti se va mai parea atat de interesant...sunt convinsa ca nu poti sa intelegi,nu pentru ca nu ai fi capabila,ci pentru ca esti in perioada cand mintea ,trupul tau se "deskide",creste....si esti permanent intr-o skimbare...
in plus,acum vad ca ceeea ce se intampla cu tinerii e destul de periculos uneori...ia gandeste si tu un pic asa:te duci intr-un club,unde sunt persoane de varste mult mai mari ca tine....(cand te duci la florarie ce alegi?o floare imbobocita sau una deskisa,care da si semne de ofilire?)...vei fi o mare tentatie pentru multi...inca nu ai experienta necesara de a te eschiva in fata unui"culegator" de flori...de-asta parintii tai te protejeaza,nu sunt absurzi... ai sa vezi ca ai sa cresti si le vei multumi pentru toate astea... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:22 AM |
|