![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Eu raman la parerea mea initiala cum ca barbatii inseala mai mult!
Barbatul inseala mai mult decat femeia nu din cauzele enumerate mai sus de mine, ci paradoxal din cauza unei societati pe care noi toti am format-o si cu care suntem in mare parte de acord. Nu o sa pot crede pe nimeni care-mi spune ca un barbat se poate abtine mai greu decat o femeie atunci cand este provocat sau sedus. Si femeia se simte exact la fel, si ea este tentata la fel de mult. Totul tine de constiinta si de formarea fiecaruia ca om. Barbatul inseala mai mult pentru ca societatea il incurajeaza sa o faca, prin toate mijloacele posibile. Trebuie sa recunoastem diferenta dintre un barbat care inseala si o femeie: cine este judecat mai aspru? :) PS: femeia nu inseala ... nu din frica, ci pentru ca o mustra constiinta! O femeie stie sa minta mult mai bine decat un barbat si daca chiar vrea sa insele, o va face ... fara sa fie descoperita! ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:37 AM |
|