![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
conteaza cateva aspecte pe care tu ar trebui sa le cunosti : depinde cat de stransa este relatia ta cu prietenul tau , depinde cum se comporta el vis-a-vis de aceasta fosta prietena si cat de stransa a ramas relatia lor in urma despartirii. conteaza poate si cat timp i-a legat pe ei si cat te leaga pe tine de el ( ma refer ca si profunzime a relatiei). si plus de asta ar trebui sa stii clar care este pozitia lui fata de intalnirea in care urmeaza sa clarifice lucrurile . dupa parerea mea sunt mai multe necunoscute dar eu mai si depic firu'n 14 ....daca iubitul tau nu mai are nici o treaba cu ea si voi doi sunteti sinceri , suficient de sinceri unul cu celalalt cat sa vorbiti lucrurile astea iar el cu mana pe inima ( la figurat nah....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) sa iti spuna ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, banuiesc ca ar trebui sa il crezi.
mmm...gandesc intortocheat acum , imi este foame asa ca e scuzabil. numai bine ! ma duc sa rontai ceva si poate intre timp vin fetele cu sfaturi mai pertinente de atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:57 PM |
|