![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
salut fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de cand ma stiu, am fost putin (mai mult) complexata din cauza inaltimii. dintotdeauna mi-am dorit sa fiu inalta, iar cand eram mica eram chiar foarte mica de inaltime, a devenit chiar un complex. nici nu prea am practicat sporturi gen baschet, pt ca mi se parea ca nu am inaltimea potrivita pt asta. acum am 1.63 si mi-as dori mult sa mai cresc cativa cm, dar nu stiu daca se mai poate la varsta asta (am aproape 20 ani). am vazut pe net tot felul de exercitii de stretching sau yoga, care, sustin ei, stimuleaza cresterea in inaltime.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca mai e cineva interesata, dau si site-urile..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ei spun ca ar fi posibil sa mai cresti la orice varsta daca practici cu regularitate exercitiile astea..e fictiune sau chiar e adevarat? voi ce credeti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
fetelor, nu stiu daca mai merge dupa o anumita varsta, dar merita incercat. ouale de prepelita dau cativa centimetrii in plus. am facut sport de performanta si in cantonamente, antrenorul ne dadea "oo":D de prepelita inainte de mic dejun. i-am mai dat reteta unei fete de 21 de ani (anul trecut) si zicea ca dupa 2 luni jumate de oua a crescut 2,3 cm (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:23 PM |
|