![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit de soacre, de copii, de frati si surori, dar mai putin de mamele noastre.
Cum va impacati cu mama, cat de des o vedeti sau auziti? E cea mai buna prietena a voastra? Va mai scoate din sarite cateodata? Mama mea are o fire calma si este ingaduitoare, n-am auzit-o niciodata vorbind urat, nici macar "du-te dracului" nu spune. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) O iubesc din toata inima, cu toate ca, uneori, ma scoate din papuci. Dar asta e vina mea, eu sunt cea care sar in sus la cea mai mica chestie care nu-mi place. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) A fost langa mine nu numai cu o vorba buna cand am avut nevoie de ea, ii multumesc si aici pentru asta. Vorbim aproape zilnic la telefon, de vazut ne vedem mai rar (cam o data la doua saptamani), iar dupa ce am facut trierea asa ziselor prietene, ea imi este principalul confident si sfatuitor. |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am o relatie f speciala cu mamicuta mea. Desi sunt fata maritata la casa ei, nu pot sa-mi inchei ziua pana nu o sun si nu-i dau raportul cu intamplarile din ziua tocmai incheiata. La noi functioneaza si telepatia f bine. Tot ea reuseste de multe ori prin niste vorbe sa ma supere cel mai tare....maica-mea e genul ala mai pontos, dar in acelasi timp si cu foarte multe pretentii de la copilele ei. O iubesc enorm si la momentul cand s-a pus probleme emigrarii in State...atat mama, cat si tata au atarnat enorm in aceasta decizie. Dupa o viata in care au adunat si au incercat sa ne ajute in cladirea unui viitor, am simtit ca nu asta e multumirea pe care o asteapta de la noi. Concluzia e...ca nu putem sa stam una fara alta prea mult timp, chiar daca acum nu prea mai stie adevarul gol-golut...pentru ca multe conflicte incep si se sting in tanara familie. Si sa va mai spun o faza super funny de mami: e indragostita de jocurile pe calculator (din astea logice, cu bilute, puzzle)...si se intelege f bine cu sotul meu la capitolul amintit. Asa ca taica-miu cand o cauta prin casa, daca n-o gaseste la bucatarie...sigur e la calculator (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Cand vorbesc cu ea la telefon mi se vaita adesea ca nu reuseste sa ajunga la nu stiu ce nivel....si apoi cand termina un joc e f mandra.
Super mamicuta ta fluturas! Si eu in adolescenta ii povesteam mai tot. Era prietena mea cea mai buna, dar desi ma prevenea de unele lucruri, eu am preferat sa ma dau cu capul de sus ca sa ma conving pe pielea mea ca avea dreptate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:39 PM |
|