![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Cristy! Speram sa te simti bine la noi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Banuiesc ca ai ajuns la noi in site si apoi pe forum datorita dlui Google si a cautarii "pastile de/pentru slabit". Dupa cum ai citit probabil in articole, pastilele pentru slabit sint adevarate "bombe" pentru sanatate. Si cum in viata lucrurile bune si durabile se obtin greu si cu efort, pastilele de slabit nu se afla printre ele... Bine ar fi fost... Sint insa mult prea periculoase pentru sanatate si decit slabe si bolnave, e preferabil sa slabim mai incet, insa sistematic si sigur pe baza unui regim alimentar sanatos, a unui stil de viata care sa ne asigure o silueta frumoasa pe termen lung. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:46 PM |
|