![]() |
![]() |
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut ca exista topic pentru diete de slabit ,dar pentru ingrasare nu, asa ca m-am decis eu sa deschid unul.
singurul meu complex este ca sunt prea slaba.am slabit foarte mult.nu pot gasi haine ca sa stea pe mine si cateodata numarul small e mare pentru mine.vreau sa arata ca omul si nu ca un schelet. hai sa vedem cum ne putem ingrasa cu mancare sanatoasa,nu ma refer sa ma apuc acum sa mananc grasimi. vreau sa ma ingras...si sanatos aveti retete? sau o cura de ingrasare ce sa mananc dimineata,la prinz si seara. astept propunerile voastre (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu am avut probleme cu ingrasatul.
acum sunt ceva mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa va spun cum s a intamplat la mine. am inceput sa mananc in fiecare dimineata destul de constistent>adica 5 felii de salam,branza,rosii,un iaurt sau lapte,sau crenvusti(4 bucati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) tot asa cu castraveti rosii si bineinteles paine. apoi la 11 30 la scoala iau o gustare iar la 2 masa de pranz. pe la 4-5 iarasi o gustare si seara la 9 cina. e adevarat ca iau si anticonceptionale,dar nu cred ca de la aee mi se trage caci abia de vreo luna a inceput sa se vada ca m am mai ingraasat si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum sper sa ma si tina.la mine problema nu este ca nu ma pot ingrasa...ci ca nu ma pot mentine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar...lucrey la asta :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 08:27 PM |
|