![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca sa nu mai poluez topicul despre dieta Montignac, o sa va cer ajutorul aici.
Plus ca un tabel in limba romana ar ajuta foarte mult. Mai ales ca ar fi si mai usor de gasit si folosit... In tabelul ala am gasit un cuvint caruia nu ii dau de cap: "Arrowroot". Stie cineva despre ce e vorba? Ma lupt cu tabelele... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Decriere? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pai mare lucru nu prea este de spus aici. Maximal
- GI foarte mic (pana in 35) - provoaca slabitul, alimentele se pot combina cu grasimi - GI mic (36 - 50) - impiedica ingrasatul, alimentele nu se combina cu grasimi (exceptie: putin ulei de masline si peste) - GI mare (51 - 65) - poate duce la ingrasat, a nu se consuma la faza 1 - GI foarte mare (peste 65) - provoaca ingrasatul Mai tarzior (acum trebuie sa ma duc la cumparaturi) as scrie niste "reguli de aur" pentru faza 1 si pentru faza a doua, ce zici? Ce e cu FAQ-urile? Avem voie sa le traducem si sa le introbagi si pe ele? Daca da, ar trebui tot lucrat pe mai multe planuri pentru ca mi se pare ca sunt si diferite la diverse limbi (dar trebuie sa studiez cazul, vorbesc acum numai din amintiri). |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ce e cu FAQ-urile? Avem voie sa le traducem si sa le introbagi si pe ele? Daca da, ar trebui tot lucrat pe mai multe planuri pentru ca mi se pare ca sunt si diferite la diverse limbi (dar trebuie sa studiez cazul, vorbesc acum numai din amintiri). girlies count me in .... numa spuneti-mi ce vreti sa traduceti (daca mai e ceva ) si iau si eu o felie. Deal? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:58 PM |
|