![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sunt de acord ca sunt periculoase intalnirile astea cu fosta. In special daca ea declara deschis ca il mai vrea. Si la el probabil ca au ramas niste chestii neterminate si nelamurite din moment ce ea l-a lasat pe el. Dar daca o sa incepi sa il bati acum la cap sa nu se mai intalneasca cu ea nu o sa faci decat sa creezi o stare de tensiune intre voi si el ar putea prinde ideea ca e mai bine in partea cealalta. Orgoliul lui acum probabil e gadilat la maxim de faptul ca doua femei il vor si nu prea vad ce motive ar avea el sa vrea sa iasa din aceasta situatie, pentru ca probabil lui ii e bine asa. Nici nu stiu ce sfat sa-ti stau, e nevoie de multa diplomatie sa actionezi corect in cazuri ca astea. Probabil i-as spune ceva de genul "Dragul meu, eu am foarte mare incredere in tine ca o sa lamuresti situatia asta in cel mai scurt timp posibil, pentru ca nu iti face bine nici tie si relatiei noastre nici atat sa ramai agatat de trecut. "... si apoi i-as da o vreme sa vad daca se straduieste sau nu sa rezolve problema.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:16 PM |
|