![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai, sincera sa fiu, mie nu-mi miroase a bine deloc. Inca mai cauta compania ei iar asta ma face sa cred ca inca are sentimente pentru ea.Si ca sa fie si mai nasol ea accepta intalniri si discutii cu el...pai in felul asta nu o poate lua de la capat cu tine. Ce sa mai aiba de lamurit? Parca am fi in vreun soap opera din ala....numai aia fac asa. Daca s-a terminat, s-a terminat si gata.O saluta cand se intalneste pe undeva cu ea si punct. Ce atatea discutii? Acum sper sa nu te superi pe mine, asta este insa parerea mea. Keep us posted (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:12 PM |
|